Aanmelden

Geachte taekwondo ka, ouder of verzorger,

De Taekwondo Vereniging Nijverdal hoopt dat u (of uw kind) zich na de proeftijd officieel wilt aanmelden bij de Taekwondo Vereniging Nijverdal.

De vereniging
Onze vereniging heeft op dit moment ongeveer 40 leden en verzorgt naast de trainingen ook nog enkele andere activiteiten (zoals een BBQ, zwemmen e.d.) waaraan iedereen volledig vrijblijvend mee mag doen.

Voorop staat natuurlijk u een zo goed mogelijk inzicht in de sport Taekwondo te geven. En u zult zien, of heeft al gemerkt, dat dit veel meer is dan alleen een aantal schoptechnieken uitvoeren.

De trainingen vinden plaats op:
Zaterdag:
12:00 – 13:30 uur junioren/senioren vanaf 12 jaar
13:30 – 14:30 uur aspiranten en pupillen 6 t/m 11 jaar
Dinsdag:
18:30 – 19:30 uur vanaf 10 jaar

19:30 – 20:30 uur       senioren dames 35+
Woensdag:
18:30 – 19:30 uur Alle leeftijden

De zaterdag, dinsdag en woensdaglessen vinden plaats in ‘De Brug’ aan de Maasstraat (tegenover de brandweerkazerne).

Twee keer per jaar worden er examens afgenomen. De volgorde van bandgraduaties is de volgende: wit, geel, groen, blauw, rood, zwart. Met tussen elke kleur een of meerdere tussengraduaties (deze heten slippen, bijv.: tussen geel en groen draag je een gele band met aan beide uiteinden een groene slip).

Er is ook de mogelijkheid om aan wedstrijden mee te doen. Er zijn verschillende soorten wedstrijden: persoonlijke sparwedstrijd, team sparwedstrijd, persoonlijke stijlwedstrijd en team stijlwedstrijd. Vaak wordt op een toernooi de mogelijkheid gegeven om aan meer dan één soort mee te doen. Ook hebben wij jaarlijks onze eigen toernooi.

Voor wedstrijden zijn beschermers verplicht. Tijdens trainingen worden ze sterk aangeraden. Een aantal kunt u lenen van de vereniging (hoofd- en borstbeschermers) maar er zijn er ook (bijv. tok en arm- en beenbeschermers) die zelf aangeschaft moeten worden. Dit kan via de vereniging.

De aanmelding
Als bijlage bij deze brief zitten:
1. Huishoudelijk reglement
2. Aanmeldingsformulier Taekwondo Vereniging Nijverdal
3. Aanmeldingsformulier Taekwondo Bond Nederland

ad 1. Het huishoudelijk reglement spreekt voor zich. Bij het ondertekenen van het aanmeldingsformulier gaat u akkoord met het huishoudelijk reglement.
ad 2 &3. Het is de bedoeling dat u het aanmeldingsformulier zoveel mogelijk invult en ondertekend. Heeft u vragen, mail dan naar postmaster@taekwondonijverdal.com

 

*
*
*
 / 
 / 
*
*
*
*
*
*